by
on
under
Permalink

Börja ett nytt kapitel i höst

Hösten är för många ett slut. Sommaren sjunger på sista versen och det är med ett visst vemod man går in i september. Dagarna blir mörkare och regn och rusk blir en allt vanligare syn på meteorologernas kartor. Men hösten behöver inte innebära ett slut, det kan också innebära en början och det är detta som vi ska prata om idag.

Att se hösten som starten på någonting nytt, ett nytt kapitel om man så vill gör att det blir lättare att tackla vardagens bekymmer. Men vad ska man då göra för att komma i fas när hösten nu kommer krypande?

Ett sätt kan vara att börja träna. Detta är något många går och funderar på men som kan vara svårt att komma igång med. Det kan då vara läge att stämma ”träningsträff” med en kompis. Det blir då lättare att motivera sig om man redan på förhand bestämt en tid med sin vän. Det blir också svårare att ställa in då man inte vill svika sin kompis som också gjort plats i sitt schema för detta träningstillfälle.

Något som går hand i hand med en aktiv livsstil är att äta bra mat. Detta för att tillgodose sig så mycket som möjligt av träningen. Här kan ett alternativ vara att börja äta ekologisk mat. Idag finns det ett brett utbud av denna typ av mat och passar därför perfekt dig som vill äta lite bättre.

Så försök att se hösten som början på något nytt och spännande, istället för att se det som slutet på någonting bra. Det kommer både du och din kropp tjäna på.